Drink meer water!

Drink meer water en verbeter elk facet van je lichaam!De regel is per 30 kilo lichaamsgewicht; drink 1 liter water per dag.

Dus een gemiddeld persoon van 75 kilo moet minstens 2 ½ liter water per dag drinken. Sporters zelfs nog meer. Dit is misschien wel de allerbelangrijkste bijdrage aan je gezondheid,

Ons lichaam bestaat voornamelijk uit water en het is belangrijk om elke dag de aanbevolen hoeveelheid water tot je te nemen om de hydrostatische druk in de cellen te behouden en om je lichaam te ontdoen van belastende stoffen (ontgiften). Flessen water wordt aanbevolen boven leidingwater i.v.m. zware metalen en fluoride in het leidingwater, welke bij grote dagelijkse inname weer belastend voor het lichaam zullen zijn. Gedistilleerd water moet vermeden worden. Het heeft de verkeerde ionisatie en PH-waarde en kan er voor zorgen dat essentiële mineralen te snel worden uitgescheiden. Dit wordt in verband gebracht met haarverlies, welke wordt verklaard door een tekort aan benodigde mineralen. Als je niet genoeg water drinkt zal je op de korte termijn last krijgen van vermoeidheid, droge huid, hoofdpijn en op de lange termijn zal elke lichaamsfunctie sneller achteruit gaan.
Zo simpel is het.

Aangeraden temperatuur is huiskamertemperatuur, dus geen ijskoud water.