Gezondheid

Wat is de definitie van gezondheid? Is dat: vrij van ziek en zeer of is dat: je fit, vitaal en energiek voelen. Ik denk het laatste!

Als mensen zeggen dat ze gezond zijn , zijn ze vaak verre van dat. Ze zijn niet ziek, maar dat is iets anders dan gezondzijn. Om gezond te zijn dien je gezond te leven en dat is vandaag de dag een hele toer. We worden belast met allerlei factoren zoals luchtvervuiling, verkeerde leefgewoonten, gedevalueerd voedsel (zie Cellfood presentatie), te weinig beweging, te veel stress, te weinig uitdagingen, tekort aan enthousiasme etc.

Als je fysiek gezond ben, ben je dat automatisch ook mentaal en andersom. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden (zie driehoek van gezondheid).

Met andere woorden als we fysiek gezond zijn is het mentaal ook goed. Fysiek staat hier voor mechanisch en chemisch. Zijn we mentaal in de grootste extase van geluk dan zijn we fysiek ook gezond. Mentale gezondheid kunnen we zelf beïnvloeden door onze manier van denken te veranderen. We zijn niet afhankelijk van allerlei factoren om ons heen, het ligt eraan hoe je daar mee omgaat. Fysieke gezondheid kunnen we ook zelf beïnvloeden door gezond te eten, voldoende te bewegen, maar ook door een behandeling NST te ondergaan en bijvoorbeeld Ncode en Cellfood te gebruiken. Dit zijn werkelijk wonderbaarlijke innovatieve produkten waar ik bij toeval tegenaan gelopen ben. Mijn advies is dan ook aan een ieder : Leef gezond, denk gezond en maak er iets moois van! Dit houdt in dat je gezond eet, voldoende beweging hebt, ontspannen met de dagelijkse zaken omgaat, je doelen omschrijft die je wil bereiken, een stappenplan maakt hoe je die wil bereiken, hier met enthousiasme aan begint zodat je, je talenten volledig naar buiten kan brengen en je, voldoening uit je leven haalt! De meeste mensen weten wel wat ze niet willen, maar niet wat ze wel willen.

Dit is de essentie en de eerste stap naar gezondheid en geluk. Daarnaast raad ik iedereen aan om NCODE en Cellfood te gaan gebruiken aangezien dit een enorme bijdrage aan je gezondheid zal zijn ( zie presentaties NCODE & Cellfood ).

Het kost ongeveer € 80 per maand. Dit lijkt veel omdat we niet gewend zijn om iets voor onze gezondheid te betalen maar mensen geven zo € 100 per maand uit aan roken of drank, om maar niet te spreken over duizenden euro’s aan een deuk in de auto.

Denk daar maar eens rustig over na en neem dan een overwogen beslissing om gezond te worden of te blijven of niet. SUCCES !